led and lcd dynamic display

VITRINEMEDIA GLOBALT

I 2007 blev VITRINEMEDIA oprettet med et enkelt mål: at øge ejendomsmæglernes synlighed. For at opnå dette lancerede VITRINEMEDIA sin første plakatholder med LED-lys i Frankrig.

I dag, drevet af ønsket om at synligøre alle brancher, lyser VITRINEMEDIA ikke kun i vinduerne hos ejendomsmæglere og deres lokaler, men også i; apoteker, supermarkeder, bankfilialer, rejsebureauer, bilforhandlere og mange andre brancher.

Med 1000 nye salgssteder udstyret hver måned (40.000 kunder over hele verden) er VITRINEMEDIA førende inden for LED- og LCD-løsninger til vinduesfacader og butikslokaler.

Vores forpligtelse er; at gøre vores kunder bemærkelsesværdige, at styrke deres brand, øge deres kundetilstrømning og styrke deres forretning.

NØGLETAL

birthday cake

13 års ekspertise

world

32 MEdlemslande i det globale NETvæRK

chart growth

50% årlig vækst

clients

50,000 kunder

pin

Hovedsæde i BOULOGNE-BILLANCOURT, FRANCE

chart pie

PENETRATIONs RATE på 50% I alle EUROPæiske lande, hvor vitrinemedia har forhandlere

chart graph

Mere end 2 MILLIONer plkatholder med LED-lys solgt over hele verden

handshake

mere end 300 ansatte WORLDWIDE

network

Et stærkt forhandler netværk, der samarbejder på alle kontinenter

gear

Produktudvikling, produktion og kvalitetskontrol på egen fabrik i XINXU, Kina

2007

Oprettelse af VITRINEMEDIA og dets LED-baggrundsbelyste displaysystem til ejendomsmægler.

2008

Start af VITRINEMEDIA elektriske skinne. Dette nye patenterede system gør det hurtigt og nemt at installere og opdatere udstillingerne i butikkerne.

porte affiche led lumineux en vitrine
vitrine lumineuse avec cadre led vitrinemedia

2009

Med 2.000 installerede udstillinger hos kunder er VITRINEMEDIA en af ​​de største leverandører til ejendomsmæglere i Frankrig.

2010

Distributionsnetværket VITRINEMEDIA strækker sig nu til Europa. Flere brancher kommer til og kundeporteføljen inkluderer nu bilforhandlere, hoteller, restauranter og rejsebureauer.

2011

VITRINEMEDIA innoverer ved at lancere en ny, mere effektiv LED på markedet, MAX LED. Året markerer også lanceringen af ​​VM Dynamics-serien (totems og touch-løsninger), virksomhedens første digitale sortiment.

2012

VITRINEMEDIA åbner sin egen fabrik og styrer derefter hele værdikæden fra design og fremstilling til distribution og installation i kundernes lokaler.

2013

10.000 kunder er nået. VITRINEMEDIA øger derefter sine økonomiske ressourcer takket være støtten fra Siparex-gruppen og BPI.

vm manufacturing
porte affiche led interieur pour vm wall

2014

Med et europæisk distributionsnetværk, der nu inkluderer 10 lande, åbner VITRINEMEDIA sit første datterselskab i Australien.

2015

5 nye produktlinjer lanceres. VM Light System-konceptet inkluderer nu følgende områder: VM Stand, VM Kiosk, VM Dock, VM Cable og VM Wall.

2017

Udvikling af VM Light & Play, den allerførste hybrid signageskærm, som kan indgå i VM TWO serien.

 

2019

Oprettelse af 4 innovationsafdelinger: VM Image,
VM LIVE, VM Experience og VM Content.

porte affiche led et porte affiche dynamique lcd

VORES manifest

  • FROM LIGHT TO SMART :

Vi ønsker at se fremtiden for vores kunder, så de kan drage fordel af vores indsigt - og få større synlighed. Vi udvikler hver dag vores produkter så vi også i fremtiden kan være førende på hardware + software + indholdsløsninger. Det gør vi takket være VM Lab, VM Factory og VM Studio.

  • MADE IN VM :

Vi ønsker at garantere en service- og premiumkvalitet. For at opnå dette mestrer vi hele værdikæden, fra fremstilling af LED- og LCD-løsninger - til produktion af indhold til disse løsninger. Vi forsyner vores kunder over hele verden med vores ekspertise udviklet i Frankrig.

  • #AskVMformore :

Vi ønsker at skabe tillid hos vores kunder. Vi ønsker at fremstå faglige før, under og efter installation af løsninger. Vi tror på, at en kvalitetsoplevelse giver et langvarigt kundeforhold og bedre forretning. Vi giver mere til vores kunder: rådgivning, simulering, træning, eftersalgsservice, og hotline.

  • BE RERMARKABLE :

For at få vores kunder til at skille sig ud, fremhæver vi deres budskab, produkter, og tilbud til deres kunder. For at styrke deres salg og brand.

Vi er tæt på dig i hele danmark


Vi dækker hele Danmark. På kontoret i Lystrup ved Århus dækker 3 medarbejdere alt fra markedsføring, salg og produktudvikling. På Møn styres lager, montage og servicebesøg.

Vi er med dig hele vejen i dit projekt. Fra udvikling til installation.

...og i hele verden

DATTERSELSKABER

PARTNERE

EXPRESS DELIVERY

EKSPRESS LEVERING

PAYMENT OPTIONS

32 GLOBALE PARTNERE

SATISFACTION GUARANTEE

TILFREDSHEDSGARANTI

CUSTOMER SERVICE

KUNDE SERVICE 72 17 00 53

VIL DU HAVE MERE INFORMATION ON VITRINEMEDIA