SAMSUNG MAGIC INFO JULKAISUOHJELMA

JULKAISE HALUAMAASI SISÄLTÖÄ

Digitaaliset näytöt ovat osoittautuneet hyödyllisiksi monissa ympäristöissä, joissa käyttäjän ja asiakkaan osallistaminen on keskeisen tärkeää yrityksen menestykselle. Jotta voit varmistaa loppukäyttäjien kiinnostuksen, osallistumisen ja sitoutumisen, tarvitset sisällöntuotannon ja -hallinnan toiminnot, joiden teho ja ominaisuudet pysyvät yritystoimintasi vaatimusten mukana.

Samsungin näyttöratkaisujen tuotevalikoimaa tukemaan suunniteltu MagicInfo™-ratkaisu vastaa näihin tarpeisiin, ja on noussut digitaalisten kylttien hallinnan edelläkävijäksi. MagicInfo™-ratkaisu sisältää ohjelmistot, jotka soveltuvat erityyppisiin tarkoituksiin tai tarpeisiin erilaisissa käyttöympäristöissä, joissa halutaan käyttää digitaalista sisältöä ja saada sijoitukselle paras mahdollinen tuotto. Olipa kyseessä suuryritys, jossa käytetään useita näyttöjä, tai pienyritys, joka pyrkii erottumaan joukosta, Samsungin testaamat yhteydet takaavat, että sen näyttöratkaisuilla voidaan tarjota haluttu digitaalinen sisältö.

Samsung Magic Info on Samsungin kehittämä julkaisuohjelmisto, jota ylläpitää Suomessa EWQ Eurosec Oy. He tarjoavat käyttäjille suomenkielisen käyttötuen ja myös Samsung näyttöjen käyttöopastusta.

Samsung Magic Info on käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen.
 
vm live logiciel d'affichage dynamique
logiciel saas accessible depuis internet

Asennettu kymmeniin tuhansiin näyttöihin ympärimaailman

compatible vm library

Näyttää mitä tahansa nettisivua, säätietoja yms.

Voit hallita sisältöä PC:lta, tabletilta tai kännykästä

écran dynamique compatible vidéo, photos, pdf, mandats immobiliers

Kustannuksiltaan erittäin
edullinen


vm live logiciel d'affichage dynamique


Contact

For your project, our commercial and technical team is at your disposal over email or on the phone.

Phone : +33 (0)1 82 28 86 60

Diagnostic

The nearest sales manager will call you back as soon as possible to arrange an appointment at your convenience.

Simulations

During an appointment, your sales manager introduces you to all of our solutions for your agency and takes pictures of your space to then present you with a simulation of the installation you desire.

Contact Form