Henkilötietojen suojauskäytäntö, RGPD

VITRINEMEDIA-konserni on huolissaan käyttäjiensä tietosuojasta ja henkilötietojen suojasta. Avoimuuden vuoksi VITRINEMEDIA on ottanut käyttöönhenkilötietojensuojaa koskevan käytännön, joka liittyy VitrineMedian keräämien tai käsittelemän tunnistettavan tiedon tunnistamiseen tai tunnistamiseen.

VITRINEMEDIA on päivittänyt henkilötietojen suojaa koskevaa politiikkaansa sovellettavien asetusten ja erityisesti 27 päivänä huhtikuuta 2016 27 päivänä huhtikuuta 2016 asetuksen (EU) 2016/679 (RGPD) ja 6 päivänä tammikuuta 1978 muutetun lain nro 78-17, sellaisena kuin se on muutettuna, mukaisesti( Loi Informatique et Libertés).


1. KUKA VASTAA TIETOJENKÄSITTELYSTÄ?

VitrineMedialle toimiteta henkilötietojen käsittelyä suorittaa VITRINEMEDIA, jonka yhteystiedot ovat:
VITRINEMEDIA
50 Reitti de la Reine
92120 Boulogne-Billancourt

Tietosuojavastaavaan voi ottaa yhteyttä kaikissa kysymyksissä (yhteystiedot annetaan 7 artiklassa).

VITRINEMEDIA voi myös käsitellä tietojasi niiden asiakkaiden alihankkijana, jotka ovat itse vastuussa niiden käsittelystä. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tapauksia, joissa VitrineMedia on vastuussa käsittelystä.


2. MITÄ KÄYTTÄJÄTIETOJA KERÄTÄÄN?

Tapauksesta riippuen VITRINEMEDIA voi kerätä kahdenlaisia tietoja käydessaan ryhmän verkkosivuilla.

Ensimmäinen tyyppi vastaa käyttäjien antamista henkilötiedoista:

  • Yhteyden saaminen, lisätietojen pyytäminen,
  • Digitaalisen median lataaminen (esim. opas, valkoinen paperi jne.),
  • Jätän kommentin.

Tämän jälkeen kerätään tapauksesta riippuen erilaisia tietoja, kuten:

  • Tunnistetiedot: sukunimi, etunimi, syntymäaika, IP-osoite;
  • Yhteystiedot: postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero;
  • Käyttäjän ja VITRINEMEDIAN väliseen vuorovaikutukseen liittyvät tiedot;
  • Sinulle osoitettujen sähköpostiviestien ja viestien käsittelyyn liittyvät tiedot, kuten lähetyspäivä tai -aika.

Toinen tietotyyppi on luonteeltaan tilastollinen, ja sen tarkoituksena on optimoida yrityksen verkkosivujen käyttökokemusta.

Tämä toinen tietotyyppi sisältää IP-osoitteet (verkkoyhteyden näyttäminen), vieraillut sivut ja vierailijan sivustoillamme ottama polku. Voimme tallentaa tietoja, kuten käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä, mutta henkilökohtaisia tietoja ei kerätä.

Jos päätät antaa meille henkilötietoja vapaaehtoisesti, ne tallennetaan suojattuihin tietokantoihin (tai palveluntarjoajiemme, kuten verkkopalvelujen tarjoajiemme tietokantoihin) asianmukaisten menettelyjen mukaisesti tällaisten tietojen saatavuuden ja eheyden suojaamiseksi.

Sivustolle syöttämäsi tiedot ovat vain VITRINEMEDIA Groupin valtuutettujen henkilöiden katsottavissa, jotka ovat vastuussa tämän verkkosivuston verkkosivustosta, tuesta ja isännöinnistä.

Henkilöt, joilla on oikeus käyttää sivuston käyttäjien suhteellisia tietoja, ovat:

  • Markkinointitiimi
  • Myyntitiimi

Antamasi tiedot tallennetaan ja niitä käytetään vain hyväksymäsi tarkoituksiin.

Muistutamme, että emme jaa yhteystietoja muiden kolmansien osapuolten kanssa.


3. ENTÄ EVÄSTEET?

Kun vierailet VitrineMedia-sivustolla, voimme käyttää erilaisia evästeitä, mukaan valinnat ja tekniset asetukset, jotka ovat käytössä selaimessasi, erityisesti mainostarkoituksiin.

Eväste on tekstitiedosto, joka voidaan tallentaa valintasi mukaan laitteen tallennustilan (tietokone, tabletti jne.) erilliseen tilaan, kun otat yhteyttä verkkopalveluun selainohjelmistosi avulla.

Verkkosivuston palvelin lähettää sen selaimeesi. Jokaiselle evästeelle annetaan anonyymi tunniste. Evästetiedoston avulla sen liikkeeseenlaskija voi tunnistaa laitteen, johon se on tallennettu evästeen voimassaolo- tai rekisteröintiaikana. Eväste ei suoraan jäljitä luonnollista henkilöä.

VITRINEMEDIA käyttää kolmenlaisia evästeitä:

  • Istunto- tai mieltymysevästeet, jotka ovat välttämättömiä navigoinnille ja sivuston moitteettomalle toiminnalle,
  • Evästeet yleisön mittaamista varten,
  • Mainostajan evästeet.

Näiden evästeiden tarkoituksena on:

  • Mittaa käyttäjien määrää ja analysoi, miten palveluitamme käytetään, jotta niitä on helpompi käyttää, parantaa niitä ja varmistaa, että ne täyttävät asiakkaidemme tarpeet.
  • Mittaa sivustojemme navigointireitit tilastollisia tarkoituksia varten ja anna VitrineMedian tuntea kävijänsä paremmin. VitrineMedia käyttää Google Analytics- ja GetQuanty-ratkaisuja, jotka on määritetty CNIL:n suositusten mukaisesti gdpr:n noudattamiseksi.
  • Mainostajaevästeet on tarkoitettu näyttämään mainoksia, jotka ovat merkityksellisiä ja kiinnostavia yksittäiselle käyttäjälle.
  • Evästeet vanhenevat ja ne puhdistetaan viimeistään 24 kuukauden kuluttua siitä, kun ne on asetettu käyttäjän tietokoneelle tai mobiililaitteeseen.

Jos et halua, että evästeitä asennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, voit määrittää selaimesi rajoittamaan evästeiden käyttöä tai sulkemaan sen pois.

Selaimesi voi antaa sinulle tietoja evästeiden asettamiseksi.

Voit erityisesti määrittää selaimesi hälyttämään aina, kun vierailet verkkosivustolla, joka käyttää evästeitä.

Yleensä voit poistaa evästeominaisuuden käytöstä selaimessasi vaikuttamatta vierailusi käytettävyyteen vitrinemedia.com.

Huomaa, että nämä asetukset ovat voimassa vain VITRINEMEDIAN luomilla ja hallussa olevilla sivuilla.

Kun sisällytämme linkkejä ulkoisille verkkosivustoille ja napsautat näitä linkkejä, poistut sivustoltamme.

Tämän seurauksena verkkosivustoomme sovellettavat asetukset ja käytännöt eivät enää päde. Tämän jälkeen sinun vastuullasi on tutustua tämän sivuston tietosuoja- ja evästekäytäntöön.

Jos haluat tietää, miten tämä voidaan tehdä, katso selaimesi Asetukset-välilehdeltä tai muusta vastaavasta nimestä.

Suosittelemme kuitenkin, että et poista evästeitämme käytöstä.

Muista, että jos estät, poistat käytöstä tai hylkäät evästeemme, jotkin verkkosivustomme sivut eivät enää näy oikein tai et voi enää käyttää tiettyjä palveluita, jotka edellyttävät kirjautumistasi.


4. MITEN TIETOSI KERÄTÄÄN?

VitrineMedia todennäköisesti kerää tietosi:

  • VITRINEMEDIA-konsernin verkkosivustot (erityisesti asiakastiliä luotaessa ja palvelun tilaamisen osalta);
  • Erikoistuneet sivustot sovelluksen lähettämiseen (esimerkki: Indeed, Monster jne.);
  • Sosiaaliset verkostot: Facebook-, Twitter- ja LinkedIn-sivujen painikkeiden kautta voit seurata vitrinemedian julkaisuja ja/tai "tykkää". Kyseinen sosiaalinen verkosto voi mahdollisesti käyttää näissä toimissa ehdotettuja tietoja. Kannustamme sinua tutustumaan näiden verkkojen tietosuojakäytäntöön, jotta tiedät yksityiskohtaisesti mahdolliset seuraukset;
  • Vaihtaa kanssamme, olitpa asiakas tai kolmas osapuoli;
  • Muut VITRINEMEDIA-konsernin yksiköt tarjoavat sinulle jatkuvaa teknistä tukea 24 tuntia vuorokaudessa. VITRINEMEDIA-konsernin eri yksiköt jakavat keskenään tiettyjä palveluihinsa liittyviä asiakastietoja. Kaikki VitrineMedia-konsernin yhteisöt eivät sijaitse maissa, jotka tarjoavat tietosuoja-asetuksen edellytystä vastaavan henkilötietojen suojan tason. Kunkin tahon tietosuojapolitiikka on kuitenkin identtinen ja kunnioittaa henkilötietojen oikeuksia.

5. MITEN KERÄTTYJÄ TIETOJA KÄYTETÄÄN?

VITRINEMEDIA voi käsitellä henkilötietojasi laillisen velvoitteen, suostumuksesi, sopimussuhteesi ja/tai oikeutettujen etujensa harjoittamisen perusteella.

VITRINEMEDIA kerää ja käsittelee henkilötietojasi eri tarkoituksiin:

  • kommunikoida kanssasi sähköpostitse tai postitse osana palvelujensa tarjoamista;
  • Palvelujen tarjoaminen;
  • Petosten torjunta; tilauksen aikana voidaan pyytää tositteet petosten rajoittamiseksi.
  • Lähetä kutsuja tapahtumiin, tyytyväisyyskyselyihin, uutiskirjeihin, jos haluat;
  • täyttää oikeudelliset tai hallinnolliset velvoitteet;
  • Anonyymi tilastollinen analyysi;
  • Jos henkilötietojasi käsitellään eri tarkoituksiin, VitrineMedia Group ilmoittaa asiasta sinulle ja saa lain niin vaatiessa etukäteissuostumusi.

6. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Henkilötietoja säilytetään lakien ja verotuksellisten säännösten mukaisesti enintään sen ajan, joka on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joita varten niitä kerätään ja käsitellään.


7. MITÄ TIETOJA VOIN KÄYTTÄÄ?

VITRINEMEDIA antaa sinulle pääsyn monenlaisiin antamisi tietoihin, joita ovat:

  • Nimi
  • Etunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Maa
  • Yrityksen nimi
  • Asema

Sinulla on oikeus saada, oikaista, siirtää, vastustaa ja poistaa henkilötietoja.

Voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn milloin tahansa, jos sillä on suostumuksesi oikeusperustana (esimerkiksi uutiskirjeen lähettäminen jne.).

Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi tai haluat käyttää niitä, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

  • Sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: "[email protected]";
  • Lomakkeen kautta rivi, joka on saatavilla seuraavassa osoitteessa: "https://vitrinemedia.com/fr/contact";
  • Postitse seuraavaan osoitteeseen:

DPO:n tietoon

VITRINEMEDIA Digitaaliset palvelut

140 rue Clément François Prunelle

34790 Grabelit

 

Liiketoimintamme kehittyy jatkuvasti ja tämä tietosuojakäytäntö voi myös muuttua.

Voimme lähettää sinulle säännöllisesti muistutuksia sovellettavasta käytännöstä (ellet pyydä meitä olemaan tekemättä niin), mutta suosittelemme, että vierailet verkkosivuillamme säännöllisesti, jotta saat tiedon uusimmista muutoksista.

Ellei toisin mainita, tietosuojakäytäntömme koskee kaikkien sinusta keräämiemme tietojen käyttöä.


8. TURVALLISUUS

VITRINEMEDIA ryhtyy kaikkiin tarvittaviin varotoimiin sekä asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietosi turvallisuuden säilyttämiseksi ja erityisesti sen estämiseksi, että luvattomat kolmannet osapuolet vääristävät, vahingoittavat tai pääsevät käsiksi siihen.

Koska henkilötietojen suojaaminen on VITRINEMEDIALLE tärkeää, verkkosivustoamme ylläpidetään Ranskassa - siis Euroopan unionissa - sijaitsevilla palvelimilla, jotta voidaan taata asianmukainen suoja kaikille kerätyille ja käsitellyille tiedoissa, mukaan lukien sovelluksen ylläpito.


9. LINKIT MUIHIN SIVUSTOIHIN

VITRINEMEDIAn verkkosivustot voivat tarjota linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, kuten Facebookiin, Twitteriin, LinkedIniin jne...

VITRINEMEDIA ei voi valvoa kolmansien osapuolten sivustojen sisältöä tai tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä, joita ne voivat kerätä.

Näin ollen VitrineMedia kieltäytyy ottaen vastuun siitä, miten nämä kolmannet osapuolet käsittelee henkilötietojasi.


10. TOIMIVALTAINEN TUOMIOISTUIN JA SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Tähän henkilötietojen suojaamispolitiikkaan sovelletaan Ranskan lainsäädäntöä, lukuunta kansainvälisen oikeuden sääntöjä.

Riita-asiassa ja siinä tapauksessa, että sovintoratkaisuun ei päästä, toimivaltaisia tuomioistuimia ovat Pariisin muutoksenhakutuomioistuimen tuomioistuimet, vaikka vastaajia on useita tai kolmannet osapuolet ovat puutuneet asiaan.