vitrinemedia ROMANIA

CELE MAI BUNE SOLUȚII DE COMUNICARE
DIN ROMÂNIA


VITRINEMEDIA ROMANIA

VITRINEMEDIA is unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de solutii de afisare pentru vitrine si vitrine dinamice pentru profesionisti. 

De mai bine de 10 ani, VITRINEMEDIA își imaginează și produce soluții de comunicare și afișare a luminii pentru a face fiecare marcă remarcabilă. 

LCD screen, afișaje LED, soluții management software at conținutului ... Suntem aici pentru a vă ajuta să vă optimizați vizibilitatea și comunicarea pentru a îmbunătăți traficul în sucursala sau magazinul dvs. 

illustration led showcase and lcd showcase

 A LUA LEGATURA

Doriți să vă sporiți vitrina? 

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil. Vom fi în legătură pentru a stabili o întâlnire. 
ADDRESSEER 

#1 Showroom si Birouri:  
Strada Magnoliei 30, Satu Mare,
ROMANIA  
 
Showroom #2 

Strada Constantin Rădulescu Motru, No. 13,  4th floor, Office No. 43,   
Sector 4, Bucharesprogram

L - V  : 09.00 - 17.00 
S-D :
INCHIS  


pictogramme expertise

Experienta de
13 ANI

pictogramme coeur et collaborateur

300 DE ANGAJATI 
pe tot globul 

pictogramme monde

40 DE ȚĂRI DE 
pe glob 

pictogramme client

Peste 
50 000 CLIENTI 


SOLUȚIILE NOASTRE DE 
DISPLAY LED 

De la A4 la A0, inclusiv bannere și formate rotunde, gamele noastre de afișaje cu LED-uri fac comunicarea dvs. remarcabilă chiar din vitrina dvs. 

Formatele LED VITRINEMEDIA, cunoscute pentru luminozitatea și durabilitatea lor ultra-ridicate, își găsesc efectul maximizat prin utilizarea foilor retroiluminate VM. 


TEHNOLOGIE BACKLIT 

Concepute special pentru a difuza uniform lumina, foile VM Backlit iluminează imaginile din interior pentru un rezultat uluitor și o imagine îmbunătățită. 
Solutiile noastre digitale LCD

Într-o vitrină pentru a atrage atenția, este nevoie de a alimenta dorința ... ecranele noastre strălucesc cu definiția lor înaltă la fel de mult ca și inteligența lor.

Cu LCD-urile noastre inovatoare multi-format, de la Light & Play de 21.5 inches până la maxi ecrane , iar prin intermediul ecranelor față-verso pentru o experiență excepțională a clienților, toate configurațiile sunt posibile, astfel încât spațiul dvs. să arate excelent. 

Combinate cu interfața VM Live, acestea sunt soluții plug & play pentru a difuza conținutul dvs., cel al rețelei dvs., conținutul exclusiv al Bibliotecii VM sau conținutul creat pentru dvs. de VM Studio, agenția de conținut de marcă VITRINEMEDIA.GAMA NOASTRA DE SOLUTII DE COMUNICARE 

SOLUȚII LED PE DOUĂ FEȚE PENTRU VITRINE

Familia VM TWO este unul dintre „Bestseller-urile” noastre globale, cu dimensiuni de la A4 la A0, inclusiv bannere, rotunde, pătrate și formate rombice (adică în formă de diamant), care se integrează perfect cu afișajele noastre ultra-subțiri pe două fețe . Acestea vă vor lumina comunicarea ca nimeni altul și vor garanta că vor atrage privirile tuturor către vitrina ta. FORMATE DE SUPORT VERSATILE 

Ușor de transportat și asamblat, sistemul său de montare oferă o imagine modernă și minimalistă oricărui spațiu, permițând orientări multiple ale afișajelor noastre (verticale sau orizontale).AFIȘAJE LED INTERIOARE UNICE

VM WALL FORMAT este gama noastră de afișaje LED pe o singură față pentru aplicații pe perete. Suporturile sale discrete fac instalarea rapidă și ușoară, nu sunt necesare accesorii suplimentare. Panoul frontal complet detașabil facilitează schimbarea imaginilor și asigură poziționarea perfectă a afișajului. SERVICIUL DE IMPRIMARE CU ILUMINARE DIN SPATE VM

Hârtia noastră VM Backlit este special concepută pentru a vă face imaginile să iasă în evidență de concurență. Creată pentru afișajele noastre, hârtia permite distribuirea perfectă a luminii, oferind luminozitate și definiție mai mari comunicării dvs.    Catalog produse

 O privire asupra ofertei noastre, gamelor și produselor emblematice.
PRODUSELE NOASTRE LED ȘI LCD 

Echipăm agenții imobiliare, agenții de turism, magazine de înfrumusețare și coafură, reprezentanțe auto și profesioniști cu amănuntul fără restricții. 
CLIENȚII NOȘTRI logo century 21
logo barnes
logo axa
logo remax
logo lidl
logo mercedes

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil. Vom fi în legătură pentru a stabili o întâlnire. 

Contact

For your project, our commercial and technical team is at your disposal over email or on the phone.

Phone : +33 (0)1 82 28 86 60

Diagnostic

The nearest sales manager will call you back as soon as possible to arrange an appointment at your convenience.

Simulations

During an appointment, your sales manager introduces you to all of our solutions for your agency and takes pictures of your space to then present you with a simulation of the installation you desire.

Contact Form