100% FOKUS PÅ SYNLIGHED

 

Vores slogan er "be remarkable" - Fordi med os bliver du synlig

Hos VitrineMedia hjælper vi vores kunder med at blive synlige, så deres budskaber kommer helt frem i lyset. Det øger kendskabet til dit brand, øger dit salg og styrker din position på markedet.

Vi stiller vores kunder stærkere i kampen om opmærksomhed. Vi rådgiver om produkter og digitale muligheder, og vi leverer mangeartede løsninger, der er enkle at anvende i dagligdagen.

 

Vi leverer løsninger og ser muligheder frem for begrænsninger. Har vi ikke præcis den løsning, der passer perfekt ind i et givent koncept, udvikler vi den sammen med vores kunder og får slutproduktet fremstillet på egen fabrik. 

 

Vi går altid ydmygt til opgaven og er opmærksomme på, at vores kunder er livsnerven i vores forretning.
Vi sætter en stor ære i et konstruktivt, positivt og kreativt samarbejde og er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

VitrineMedia er verdens førende leverandør af plakatholdere med LED-lys.

I vores produktsortiment finder du analoge plakatholdere med indbygget LED-lys, Smart Frame tekstilrammer med og uden lys samt Digital Signage - digitale skilte med levende indhold.

Vi udvikler og designer løsninger, der giver vores kunder mulighed for at udbrede deres budskaber og opnå større eksponering. Enkelt. Kreativt. Stilfuldt.

LÆS MERE

DIGITAL SKILTNING

LCD SKÆRME - DIGITAL SIGNAGE - INSTORE TV 

I en butiksfacade tiltrækker digital skiltning opmærksomhed, og inde i butikken øger Instore TV og digitale skilte salget. Vores digitale løsninger fanger dine kunders opmærksomhed og øger salget og styrker kendskabet til dit brand. 

Med vores innovative multi-format LCD-skærme VM Light & Play til digitale billedvægge og dobbeltsidede skærme er alt muligt - så din forretning fremstår unik.


PLAKATHOLDERE MED LED-LYS

LED DISPLAYS

Fra A4 til A0, inklusive unikke bannere og runde formater, er vores LED-displays det, der gør din kommunikation bemærkelsesværdig.

VITRINEMEDIAs plakatholdere med LED-lys indbygget er kendt for deres ultrahøje lysstyrke, lang levetid og moderne elegante design. 


BRILLIANT MERCHANDISING

Mobile- og modul opbyggede løsninger til dine butikker, begivenheder og udstillinger.

Dine POS, salgssteder, boder, butikker, kommer til live og giver dine kunder en bemærkelsesværdig oplevelse.


INDHOLD I HØJ KVALITET

Nøglefærdige løsninger i høj kvalitet sikrer, at din investering fremstår 100% gennemført.

VM STUDIO skaber, designer, instruerer og producerer al din kommunikation: videoer, spots, plakater, skiltning, og landsdækkende kampagner...

VORES BEMÆRKELSESVÆRDIGE LØSNINGER

Contact

Vi står til rådighed for dig, og dine spørgsmål på tlf. +45 72 17 00 53

Diagnostic

Vi ringer til dig så hurtigt som muligt for at aftale en tid der passer i din kalender.

Simulations

Under et besøg i din butik introducerer vi dig for vores løsninger, samt måler op og tager billeder af din forretning. Derefter giver vi dig en simulering af den installation, du ønsker.

Henvendelse fra hjemmesiden

DYNAMISKE LCD SKÆRME

Oplev vores serie af dynamiske skærme - naturligvis med mulighed for variabelt indhold med VM LIVE.

PLAKATHOLDERE MED LED-LYS

Oplev vores mange forskellige modeller af plakatholdere med LED-lys. 

BRILIANTE LØSNINGER

Oplev vores mange løsninger til POS, kampagner og off-store markedsføring.VM BACKLIT folie

PRINTMEDIE TIL PLAKATHOLDERE MED LED-LYS

Det perfekte medie til at printe dine budskaber på, så de fremstår tydelige og i de rette farver. VM BACKLIT folie, også kendt som backlight og baggrundsbelyst papir, er specielt designet til at maksimere visningen af dine visuelle budskaber og kampagner i VITRINEMEDIA plakatholdere med LED-lys.

OPDAG BACKLIT FOLIEVITRINEMEDIA I HELE VERDN

Vi kan hjælpe dit brand med at blive set over hele verden. Via vores verdensomspændende netværk af eksklusive distributionspartnere er VITRINEMEDIA på din side overalt i verden. Vi kan hjælpe dig med alle dine digitale og analoge projekter i hele verden. Fra produktudvikling, produktion på egen fabrik til installation i hele verden.


DATTERSELSKABER

PARTNERE


12

år

200

talenter

30

Lande

ønsker du mere INFORMATION ?