VitrineMedia er verdens førende leverandør af plakatholdere med LED-lys.

I vores produktsortiment finder du plakatholdere med indbygget LED-lys, Smart Frame tekstilrammer med og uden lys samt Digital Signage - digitale skærme med levende indhold.

Vi udvikler og designer løsninger, der giver vores kunder mulighed for at udbrede deres budskaber og opnå større eksponering.

Enkelt. Kreativt. Stilfuldt.

Vi går altid ydmygt til opgaven og er opmærksomme på, at vores kunder er livsnerven i vores forretning.
Vi sætter en stor ære i et konstruktivt, positivt og kreativt samarbejde, og vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

KONTAKT OS


VM BACKLIT folie

SPECIALPAPIR TIL PLAKATHOLDERE MED LED-LYS

Perfekt at printe dine budskaber på, så de fremstår tydelige og i de helt rigtige farver. VM BACKLIT folie, også kendt som backlight og baggrundsbelyst papir, er specielt designet til at maksimere visningen af dine visuelle budskaber og kampagner i VITRINEMEDIAs plakatholdere med LED-lys.

LÆS MERE OM BACKLIT FOLIE

ønsker du inspiration eller tilbud ?


DIGITAL SKILTNING

LCD SKÆRME - DIGITAL SIGNAGE - INSTORE TV 

I en butiksfacade tiltrækker digital skiltning opmærksomhed, og inde i butikken øger Instore TV og digitale skilte salget. Vores digitale løsninger fanger dine kunders opmærksomhed og øger salget og styrker kendskabet til dit brand. 

Med vores innovative multi-format LCD-skærme, VM Light & Play til digitale billedvægge og dobbeltsidede skærme, er alt muligt - så din forretning fremstår unik.


PLAKATHOLDERE MED LED-LYS

LED DISPLAYS

Fra A4 til A0, inklusive unikke bannere og runde formater, er vores LED-displays det, der gør din kommunikation bemærkelsesværdig.

VITRINEMEDIAs plakatholdere med LED-lys er kendt for deres høje lysstyrke, lange levetid og moderne elegante design. 


FRITSTÅENDE LØSNINGER

Mobile- og modulopbyggede løsninger til dine butikker og udstillinger.

Skab fokus omkring dine salgsområder og få dine kunders opmærksomhed.


VM STUDIO

gRAFIK OG INDHOLD

Nøglefærdige løsninger i høj kvalitet sikrer, at din investering fremstår 100% gennemført.

VM STUDIO skaber, designer, instruerer og producerer al din kommunikation: videoer, spots, plakater, skiltning, og landsdækkende kampagner.
VITRINEMEDIA I HELE VERDEN

Vi kan hjælpe dit brand med at blive set over hele verden. Via vores verdensomspændende netværk af eksklusive distributionspartnere er VITRINEMEDIA på din side overalt på kloden. Vi kan hjælpe dig med alle dine digitale og analoge projekter, fra produktudvikling, produktion på egen fabrik til installation i hele verden.


DATTERSELSKABER

PARTNERE